Усього один шестигранний ключ: отримано патент на систему кріплення для однієї людини Mountera® від Dallmeier

Істотним фактором витрат у будь-якій системі відеоспостереження є доставка, монтаж і встановлення компонентів на місці. Монтажна система Mountera® від німецького виробника Dallmeier істотно знижує вартість встановлення, і нещодавно їй було надано патентний захист у Німеччині.

Установники і кінцеві клієнти знайомі з однією з найбільших проблем, пов’язаних з багатьма системами камер: кожна ситуація монтажу – щогла, стеля, стіна – вимагає свого власного рішення, і часто буває важко замінити або об’єднати різні типи камер. У більшості випадків встановлення кожної окремої камери також має бути переоцінене і заново вивчене, встановлення надмірно трудомістке та дороге. Система кріплення “Mountera®” вирішила цю проблему за допомогою інтелектуальних рішень для конкретних ситуацій. Вони забезпечують однакову установку різних типів камер і кронштейнів зі стандартизованими, інтуїтивно зрозумілими діями і робочими процесами.

Фактор задоволення і мотивація посилені запатентованим механізмом з’єднання.
Отже, всі камери Panomera® серії S и Panomera® серії W, а також моделі PTZ виробництва Dallmeier, можуть легко встановлюватися однією людиною, підйомне навантаження і час підйому значно скорочуються, а ризик відриву і падіння камери після установки повністю виключається. Кожен аспект системи був ретельно розроблений, щоб уникнути непотрібних операцій і мінімізувати вимоги до ознайомлення, оскільки всі частини взаємозамінні. Це стало можливим завдяки запатентованому механізму зчеплення, званому “Quick-Lock-System” (патент № 10 2019 122 373). Персонал, якому доручено встановлення, може зосередитися на найважливішому – і мотивація зросте.

Усього один розмір шестигранного ключа і “вбудований захист установки”
З Mountera® етапи монтажу та обробки для всіх моделей камер і варіантів кріплення стандартизовані та інтуїтивно зрозумілі. Крім того, для кріплення потрібен тільки один розмір шестигранного ключа. Водночас кабелі невидимі та захищені від злому, їхня класифікація IP66 забезпечує захист від водяних струменів під високим тиском і солоної води. Крім того, система дає змогу по черзі розміщувати камери  у різних місцях, наприклад, у міському нагляді. Транспортування компонентів на місці встановлення – ще один суттєвий фактор витрат. Завдяки спеціальній одноразовій ручці на камері система може бути швидко знята. Проте, транспортувальний захист з пінопласту постійно залишається на камері, забезпечуючи захист, коли її переносять з одного місця в інше і кладуть на місце. Mountera® Box також доступний як опція, даючи змогу записувати зображення з камери по краях.

“Ми були дуже задоволені системою Mountera®. Система блокування Quick-Lock зводить до мінімуму ризик пошкодження під час встановлення, інтелектуальне пакування спрощує транспортування на місце встановлення і водночас забезпечує захист камер, коли їх розпаковано”, – каже Мустафа Кандал, менеджер проєкту систем безпеки Spetec. “Стандартизований, радикально спрощений процес монтажу економить величезну кількість часу і грошей при впровадженні рішень у замовника”.

Подальша інформація:

За матеріалами Press Release 25 August 2021