Чому Kemp

Сер 6, 2021 | Kemp Technologies, News | 0 коментарів

Kemp пропонує найефективніші рішення для балансування навантаження, моніторингу продуктивності мережі, виявлення та реагування мережі, щоб гарантувати постійну роботу застосунків і вирішення мережевих проблем до того, як вони стануть проблемою.

Прості, зручні у використанні продукти

Відзначені нагородами апаратні, віртуальні та хмарні варіанти розгортання, включно з першим у галузі програмним балансувальником навантаження / ADC для окремих додатків.

Найбільш гнучкі варіанти ліцензування

Ціни, які точно відповідають вашим бізнес-вимогам, з варіантами безстрокової, підписки, дозованої, об’єднаної ліцензії та ліцензування постачальника послуг.

Неперевершена цінність та економія коштів

Максимально збільште свій бюджет за допомогою найкращого в галузі рішення за співвідношенням ціна-якість, що забезпечує в 4 рази більшу пропускну здатність за ці гроші порівняно з F5 і Citrix.

Технічна підтримка світового рівня

Отримайте пряму технічну підтримку у вашому регіоні під час першого контакту з висококваліфікованими мережевими інженерами, що спеціалізуються на конкретних додатках.

Найпопулярніший у світі віртуальний балансувальник навантаження

100000+ розгортань

Технічні показники

Відзначений нагородами віртуальний АDC L4-7

Високопродуктивний віртуальний балансувальник навантаження і зворотний проксі. Включає в себе основні функції, такі як моніторинг стану серверів і додатків, прискорення SSL з підтримкою FIPS 140-2, кешування / стиснення, мультиплексування TCP, API з підтримкою автоматизації та багато іншого.

Глобальні служби DNS і керування трафіком

Відмовтеся від єдиного центру обробки даних, забезпечивши високу доступність декількох центрів обробки даних. Навіть коли основний сайт не працює, трафік перенаправляється на сайт аварійного відновлення. Клієнти можуть підключатися до свого центру обробки даних з найвищою продуктивністю або географічно найближчого центру обробки даних.

Повнофункціональний брандмауер веб-додатків

Забезпечує безпечне розгортання веб-додатків, запобігаючи атакам рівня 7, зберігаючи при цьому основні служби балансування навантаження. WAF від Kemp безпосередньо доповнює наявні функції безпеки LoadMaster, створюючи багаторівневий захист для веб-додатків, забезпечуючи безпечне, сумісне та продуктивне використання опублікованих сервісів.

SSO і безпечний доступ до додатків

Edge Security Pack (ESP) від Kemp спрощує безпечну публікацію застосунків за допомогою попередньої аутентифікації клієнта та єдиного входу (SSO). Інтеграція з Active Directory, SAML, маршрутизація трафіку на основі груп безпеки, автентифікація RADIUS, форми FBA, що налаштовуються, і багатофакторна автентифікація (MFA) підтримують повну стратегію управління доступом до посвідчень (IAM).

Моніторинг продуктивності мережі

Рішення Kemp Flowmon для моніторингу та діагностики мережевої продуктивності (NPMD) збирають і аналізують широку мережеву телеметрію з різних джерел, економлячи години виснажливого пошуку й усунення несправностей у мережі та прискорюючи усунення неполадок.

Виявлення мережі та відповідь

Рішення Kemp Flowmon для виявлення і реагування на мережу (NDR) об’єднують машинне навчання, евристику і розширену аналітику для підвищення продуктивності мережі, попередження мережевих аномалій і забезпечення раннього виявлення складних постійних загроз.

Балансувальник навантаження №1 на провідних сайтах відгуків клієнтів

Будь-який додаток, будь-яке навантаження

 

Kemp надає велику підтримку додатків за допомогою шаблонів додатків для всіх основних робочих навантажень. Це спрощує розгортання ADC і забезпечує оптимальну роботу додатків у будь-якому середовищі.

Нам довіряють оборона і державний сектор

  • 50+ авторизованих реселерів на NASA SEWP
  • Постачальник-реселлер Dell UDS Federal Tier 1
  • Бізнес через прості засоби для більшості основних транспортних засобів: SEWP, NETCENTS, ITES
  • Відносини з Raytheon, Lockheed і CACI
  • Великий портфель федеральних клієнтів
  • Список схвалених продуктів DoD Unified Capabilities (схвалений DoD UC APL)
  • Модулі шифрування, сертифіковані FIPS 140-2
  • Акредитація розвідувальної спільноти ICD 503

Детальніше можете почитати в оригінальній статті