Професійна лінія IP-телефонів

Сер 26, 2021 | Axtel Headsets, News | 0 коментарів

Серія телефонів Axtel призначена для компаній, для яких якість і функціональність продукції є пріоритетними.

Компанія Axtel є міжнародним виробником IP-телефонів.

Європейський бренд Axtel спеціалізується на виробництві професійних навушників і IP-телефонів. Багаторічний досвід роботи на ринку та постійне прислуховування до потреб користувачів дали нам змогу створити функціональний продукт, що використовує найвищі технології в галузі. Дбайливе ставлення до кожної деталі та надійність є надбанням компанії Axtel, тому клієнти, які колись знали про якість продукції, залишаються з маркою на довгі роки.

Серія IP-телефонів Axtel є надійним рішенням завдяки використанню найкращих технологій у галузі та співпраці зі світовими постачальниками. Використовуючи технологію Voice over IP (VoIP), телефони спілкуються в HD-якості. Голос, що передається, ясний і зрозумілий одержувачу, в якості, яку можна порівняти з прямими викликами. Оснащені подвійним мережевим портом Gigabit Ethernet, вони можуть живитися від мережі Power Over Ethernet або від блоку живлення. Міцні протягом багатьох годин безперервної роботи, вони відповідають найвищим стандартам, щоб задовольнити найвимогливіших користувачів.

Міжнародний масштаб

З року в рік Axtel відкриває нові офіси продажів по всьому світу і налагоджує співпрацю з місцевими партнерами. Це допомагає бренду ще краще пізнати покупців, у яких фірма Axtel зацікавлена, і водночас підвищує доступність продукції на ринку.

Швидка реалізація

У компанії Axtel ми розуміємо, що налаштування продукту зазвичай є тривалим і виснажливим процесом. Саме тому вся лінійка телефонів Axtel має простий у використанні застосунок, що дає змогу швидко встановити та автоматично налаштувати телефони/провайдери за протоколами HTTP, HTTPS, FTP та PnP.

Унікальність продукту

Наявність VoIP телефону – невід’ємний елемент будь-якого сучасного бізнесу. Моделі Axtel оснащені великим РК-дисплеєм, який завдяки технології XML може бути адаптований відповідно до особистих уподобань користувача. Регульована у двох площинах база телефону та можливість монтажу на стіну забезпечують ергономічність роботи.