Dallmeier представляє портфель глибоко інтегрованих інтерфейсів у межах програмної платформи “HEMISPHERE®”.

Жов 4, 2021 | Dallmeier, News | 0 коментарів

“Не всі інтеграції однакові”: глибока інтеграція виявлення вогню, вторгнень, контролю доступу тощо.

Регенсбург (Німеччина), 12 серпня 2021 р. – Dallmeier electronic, один із провідних світових виробників відеоінформаційних технологій, представляє великий портфель різних інтерфейсів для інтеграції сторонніх систем у свою програмну платформу HEMISPHERE®. Надзвичайно тісна інтеграція і різноманітні можливості обміну даними та управління дозволяють користувачам максимально використовувати оптимальні інформаційні потоки та ефективні робочі процеси.

Не всі інтеграції однакові.
Для доступу до сторонніх систем багато систем управління відео та платформи безпеки функціонують за рахунок “вбудовування” призначеного для користувача інтерфейсу у власне програмне забезпечення, наприклад, з використанням iFrames. Але оскільки користувачі повинні продовжувати керувати системами окремо, цей підхід іноді виявляється неефективним. Ба більше, важко точно відобразити і відстежити хронологічні та просторові відносини. І навпаки, клієнтам часто буває складно визначити, чи відбуваються небажані потоки даних від VMS до сторонніх систем або знижується продуктивність.

За допомогою «HEMISPHERE®» “відкрита програмна платформа від німецького виробника Dallmeier, сторонні системи послідовно інтегровані з метою оптимізації інтеграції даних. Інтеграція, яка точно узгоджена з додатком, необхідним у кожному випадку, ефективно фільтрує, сортує і локалізує дані з інших програмних інфраструктур і об’єднує їх з різних джерел у систему HEMISPHERE®. Цей підхід забезпечує дуже тісну інтеграцію систем контролю доступу або охоронної сигналізації, наприклад, в якості “активних об’єктів” з широким спектром можливостей для обміну даними та управління сторонніми системами зсередини. HEMISPHERE®.

Великий портфель глибоко інтегрованих інтерфейсів.
Інтеграція відбувається через “Модуль інтерфейсу даних HEMISPHERE®” (DIM). DIM пропонує широкий спектр модулів, що під’єднуються, які дають змогу здійснювати подальше опрацювання статусів і повідомлень про події, які надходять від під’єднаних систем, і команд керування в іншому напрямку. Вони включають плагіни для стандартизованих протоколів у сфері IoT / Industry 4.0 (наприклад, MQTT, OPC UA) і автоматизації будівель (BACnet, KNX), а також різні плагіни для пропрієтарних протоколів зв’язку. У сфері систем контролю доступу, наприклад, Grosvenor Sateon Advance, Interflex IF-6040, Paxton Net2 V6 або Software House C – CURE 9000 вже повністю інтегровані в Dallmeier HEMISPHERE®. Що стосується систем виявлення пожежі, наразі через Schraner SMARTRYX можна інтегрувати дуже широкий спектр систем виявлення пожежі.

Крім того, існує можливість надсилати або витягувати події та сигнали тривоги до Dallmeier HEMISPHERE® або з нього і, таким чином, розширювати інтеграцію до більшої кількості додатків і розробляти індивідуальні інтерфейси для клієнтів. Для цього доступний шлях, який проходить через стандартизований інтерфейс REST або Active MQ Message Broker і підтримує стандартні протоколи, які зазвичай використовуються в цьому секторі, включно з OpenWire, STOMP, MQTT і WebSocket.

Більш швидкий час відгуку та оптимізовані процеси
“Для нас відкрита платформа означає насамперед те, що ми відкриті для конкретної проблеми клієнта. І для розробки рішення для неї, як зазначено в девізі нашої компанії “Робити речі простіше”. Різні плагіни в інтерфейсі даних HEMISPHERE® Модуль дає змогу підключеним системам передавати свої стани (наприклад, двері відчинені/зачинені) та повідомлення про події (наприклад, пожежна тривога, вторгнення) у наше програмне забезпечення HEMISPHERE® для візуалізації”. – говорить Норберт Ніггеманн, директор з розробки програмного забезпечення Dallmeier. “Завдяки такій глибокій інтеграції користувачі завжди автоматично бачать правильне зображення камери, коли відбувається подія, що виходить, наприклад, від системи охоронної сигналізації. За допомогою “Активних об’єктів” системами можна керувати просто через карту активних об’єктів HEMISPHERE®.

Подальша інформація:

Програмна платформа Dallmeier HEMISPHERE® для безпеки та бізнесу підтримує широкий спектр інтерфейсів для сторонніх систем.

Глибока інтеграція сторонніх систем у програмну платформу Dallmeier HEMISPHERE® спрощує багато процесів безпеки та бізнес-процеси для користувачів.

Крім об’єктів камери, користувачі HEMISPHERE® можуть також відображати на карті активні зображення (наприклад, елементи керування доступом, системи закриття, пожежну сигналізацію тощо) разом з їхніми статусами та керувати ними відповідно до функціональних можливостей. Д.) разом з їхніми статусами і керувати ними відповідно до функціональних можливостей.

Dallmeier HEMISPHERE® забезпечує контрольоване вилучення даних зі сторонніх систем, а також, де це дозволено, запис у системи та управління ними.

За матеріалами Press Release 11 august 2021