Голосові платформи

Сер 16, 2021 | News, Unify | 0 коментарів

Дізнайтеся, як розкрити потенціал ваших віртуальних команд

Як автономний або мережевий голосовий застосунок або інтегрований з іншими комунікаційними застосунками, Atos Unify OpenScape поєднує в собі надійність операторського рівня, безпеку і широку масштабованість із функціями, необхідними вашому підприємству.

Чи готові ви олюднити своє цифрове робоче місце?

Ми вважаємо, що корпоративна культура, залученість співробітників, користувацький досвід і використання правильних інструментів визначають різницю між успіхом і невдачею у вашій власній цифровій подорожі. Гуманізація вашого цифрового робочого місця обіцяє гнучкішу, продуктивнішу і гнучку організацію. Atos Unify з першого дня пам’ятає про людський досвід – новий спосіб роботи – насамперед люди – і дає вам можливість зробити роботу і життя кращими. На стику життя і роботи Unify надає людям єдиний досвід спілкування. Він зміцнює людські зв’язки в часі та на відстані, щоб ефективніше задовольняти зростаючі потреби сучасного бізнесу.

Забезпечте безпечний і масштабований зв’язок

Єдині комунікації для великих підприємств

Забезпечте безпечний і масштабований зв’язок для 500 000 користувачів за допомогою нашого всеосяжного набору платформ програмних рішень для будь-якого ІТ, голосового та прикладного середовища.

Гібридні уніфіковані комунікації для великого та середнього бізнесу

Усунення розриву між TDM і IP за допомогою підходу конвергентної архітектури, який дає вам все: повний спектр додатків UC і всі переваги підвищення продуктивності праці.

Єдині комунікації для середнього бізнесу

Atos Unify OpenScape Enterprise Express – це інтегроване рішення для об’єднаних комунікацій, мобільності та контакт-центру для підприємств із кількістю користувачів до 5000. Це ідеальний вибір для підприємств середнього розміру, яким потрібне просте, але потужне комунікаційне рішення.

Єдині комунікації для малого та середнього бізнесу

Atos Unify OpenScape Business пропонує малому і середньому бізнесу єдине уніфіковане рішення для голосового зв’язку, присутності, конференц-зв’язку, контакт-центру, обміну повідомленнями та мобільності для до 500 абонентів в одній системі або 2000 в мережевих системах.

Прикордонний контролер сеансу

Отримайте безпеку нового покоління для уніфікованих комунікацій з куленепробивним захистом SIP-транкінгу для вашої мережі, офісів і співробітників.

Уніфіковані комунікації віддалених філій

Тримайте ваше багатосайтове підприємство і віддалених співробітників на зв’язку з функціями уніфікованих комунікацій, на які вони розраховують, з єдиної простої в управлінні платформи.

Додатки для управління

Надайте своїй команді можливість підтримувати високопродуктивну комунікаційну мережу. Ви завжди на зв’язку і в будь-якому місці, тож ви можете працювати розумніше та ефективніше.

Детальніше Voice-platforms.