Додатки

Сер 19, 2021 | News, Unify | 0 коментарів

Підвищення ефективності команди за рахунок уніфікації всіх комунікацій

Підвищення ефективності команди за рахунок уніфікації всіх комунікацій

Наскільки продуктивні ваші віртуальні команди?

Інструменти, які ваші команди використовують для спільної роботи, повинні забезпечувати їм швидкий доступ до потрібних людей з першої спроби, незалежно від того, де вони перебувають, який пристрій вони використовують або в якій мережі вони перебувають.

Ми створили додатки Atos Unify OpenScape, щоб надати вашим командам необхідний набір комунікаційних можливостей, щоб залишатися на зв’язку, оперативно реагувати та ефективно співпрацювати як усередині вашої організації, так і за її межами.

Перевірений досвід найкращої якості

Додаток для уніфікованих комунікацій

Підвищіть продуктивність команди за допомогою гнучкого підходу, який робить додавання функціональності до основних можливостей уніфікованих комунікацій простим і економічним.

Веб-співробітництво

Зв’язуйте більше людей – а також їхню інформацію та ідеї – швидше й ефективніше. Спільна робота в мережі Atos Unify пропонує новий рівень продуктивності, усуваючи необхідність у дорогих послугах конференц-зв’язку.

Мобільність

Змініть способи комунікації вашого бізнесу, інтегрувавши мобільність у свій стиль роботи, щоб створити гнучкішу та чуйнішу робочу силу.

Відео-конференція

Зробіть відео частиною розмови – і зробіть так, щоб розмова працювала на вас краще. Atos Unify спрощує розгортання, впровадження та управління телеприсутністю, пропонуючи вам більш низькі витрати і більшу рентабельність інвестицій.

Голосові повідомлення

Набагато більше, ніж голосова пошта. Єдина система обміну повідомленнями допомагає підвищити продуктивність і оперативність за рахунок централізованої поштової скриньки для всіх повідомлень: голосових, електронних, факсимільних і текстових.

Детальніше Applications