Камери з мультифокальним сенсором Dallmeier Panomera® з поліпшеною інтеграцією в Milestone XProtect® VMS

Запатентовані камери з мультифокальним сенсором Panomera®, вироблені німецьким виробником Dallmeier, повністю інтегровані в програмне забезпечення для управління відео Milestone XProtect® (VMS). Інтеграція надає користувачам XProtect® низку абсолютно нових можливостей для спостереження і моніторингу великих територій і великих просторових контекстів.

За допомогою Panomera® зображення з семи датчиків деталізації та одного датчика огляду інтелектуально об’єднуються в систему камер для створення єдиного спільного бачення простору об’єкта. Оператори XProtect® тепер можуть відкривати й організовувати всі “субмодулі” з призначеного для користувача інтерфейсу XProtect® Smart Client, перетягувати та збільшувати будь-яку кількість областей всередині субмодулів одночасно. Постійне увімкнення всього зображення з високою роздільною здатністю дає перевагу, що дорівнює об’єднанню потужної мегапіксельної камери з необмеженою кількістю “віртуальних” PTZ високої роздільної здатності.

Назад у минуле з “віртуальним поворотним пристроєм”
Плагін без проблем працює з процесом XProtect® Smart Client. Це усуває складне перемикання між ракурсами камери, що збиває з пантелику, і непотрібний пошук карт будівель і околиць. Кількість необхідних камер і кількість екранів, які ви повинні спостерігати, різко скорочуються. Значно спрощено роботу операторів. Усі субмодулі записані у високій роздільній здатності. Масштабування здійснюється з надзвичайно високою роздільною здатністю, що дає змогу оператору отримувати деталі всього зображення. Ця функція неможлива за допомогою звичайних рішень і корисна, наприклад, під час роботи зі складними ситуаціями або для забезпечення успішного судового аналізу.

“Інтеграція технології Panomera® у програмне забезпечення Milestone XProtect® є важливим кроком для наших спільних клієнтів та партнерів. Створення необмеженої кількості зображень з високою роздільною здатністю з основного зображення у VMS та їх запис у цій формі неможливі, за винятком з Panomera®. Це наче в розпорядженні користувача була необмежена кількість “віртуальних поворотних камер”, і водночас все постійно записувалося з високою роздільною здатністю”, – каже Томас Даллмаєр, член правління Dallmeier. “За допомогою цього комбінованого рішення користувачі Milestone XProtect® не тільки скорочують свої загальні експлуатаційні витрати, оскільки потрібно менше систем камер і менше інфраструктури, але також значно покращують загальну безпеку, включаючи документування інцидентів,

“Ми раді інтеграції технології Panomera® в програмне забезпечення для управління відео Milestone XProtect®. У результаті наші спільні клієнти мають у своєму розпорядженні абсолютно “найсучасніші” технології, як у програмному забезпеченні, так і в з точки зору камери, для величезної кількості застосунків відеоспостереження, – каже Альберто Брускі, менеджер із продажів у країнах Європи, Близького Сходу й Африки в Milestone Systems. “Нам особливо приємно, що Dallmeier і Milestone Systems є європейськими виробниками, чиї ключові технології об’єднані для створення ефективного, масштабованого і надійного рішення. З точки зору кібербезпеки високі стандарти безпечних технологій стають все більш важливими для багатьох наших клієнтів”.

Доступно на Milestone Marketplace, ви можете отримати доступ до плагіна Dallmeier Panomera®. Торговий майданчик, відкритий для всіх користувачів XProtect, – це місце, де ви можете знайти і порівняти обладнання, програмне забезпечення та сервісних партнерів, щоб створити рішення для управління відео, яке знадобиться вашому бізнесу сьогодні і завтра.

Подальша інформація:

По материалам Press Release 8 September 2021