Kemp LoadMaster домінує в категорії ADC за версією Gartner Peer Insights

Сер 9, 2021 | Kemp Technologies, News

НЬЮ-ЙОРК, 15 липня 2021 р. — Компанія Kemp, яка постійно працює з додатками (AX), з гордістю повідомляє, що Kemp LoadMaster здобув найвищий рейтинг у категорії контролерів доставки додатків і є найчастіше розглянутим рішенням ADC на Gartner Peer. Insights

Kemp LoadMaster отримав загальну оцінку 5,0 з 5 зірок на Gartner Peer Insights . Рейтинг ґрунтується на всіх опублікованих оглядах ІТ-фахівців та осіб, які приймають рішення у сфері технологій.

“Ми вдячні та вдячні тим, хто розглянув апаратні, віртуальні та хмарні пристрої Kemp ADC на Gartner Peer Insights. Ми продовжимо пропонувати найвигідніші пропозиції для організацій, які ПОВИННІ надавати своїм користувачам найоптимальніші та найпостійніші можливості роботи з додатками. масштаб”, – сказав Пітер Мелеруд, директор зі стратегії та співзасновник Кемп.

Три області, за якими Kemp LoadMaster оцінюється в Gartner Peer Insights, – це інтеграція та розгортання, обслуговування та підтримка і можливості продукту, що свідчить про задоволеність клієнтів тим фактом, що 97% з них рекомендують Kemp LoadMaster іншим.

Згідно з відгуками клієнтів, наданими Gartner, найбільш поширеними відгуками про Kemp LoadMaster є висока цінність, простота використання та видатна технічна підтримка. Щоб переглянути повні експертні огляди та рейтинги Кемпа Gartner, відвідайте сторінку з відгуками LoadMaster .

Kemp LoadMaster — відзначений нагородами високопродуктивний контролер доставки додатків (ADC), що забезпечує доступність, масштабованість і безпеку для критично важливих для бізнесу робочих навантажень клієнтів. Kemp LoadMaster можна розгорнути в декількох форм-факторах, включно з апаратним забезпеченням, віртуальним, хмарним і “голим залізом”.

О Gartner Peer Insights

Gartner Peer Insights – це онлайн-платформа рейтингів та оглядів програмного забезпечення і послуг ІТ. Огляди пишуть і читають ІТ-фахівці та особи, які ухвалюють рішення в галузі технологій. Мета полягає в тому, щоб допомогти ІТ-керівникам ухвалювати більш проникливі рішення щодо купівлі та допомогти постачальникам технологій поліпшити свої продукти, отримуючи об’єктивні та неупереджені відгуки від своїх клієнтів. Gartner Peer Insights містить понад 350 000 перевірених відгуків на більш ніж 340 ринках. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.gartner.com/reviews/home.