Отримайте до 100% знижку на
пристрої Серії XG

Перейдіть на Sophos XG Firewall та отримайте до 100% знижки на обладнання

Скористайтеся відзначеною нагородами технологією мережевого захисту Next-Gen з Sophos XG Firewall і отримайте до 100% знижки на апаратний пристрій.

Наша спеціальна пропозиція покликана допомогти в заміні рішень Firewall конкурентних вендорів, яких можна знайти в Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls, а також для заміни рішень Cyberoam і Sophos SG Firewall.

Якщо Ви оберете заміну на Sophos XG Firewall, то Ви отримаєте 50%, 75% або навіть 100% знижку на апаратні пристрої серії XG. Вам просто потрібно замовити це обладнання разом із річною, дворічною або трирічною підпискою на FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard або Enterprise Plus відповідно.

Виберіть один із трьох варіантів переходу безпеки вашої мережі на Sophos XG Firewall і отримайте ще більше:

  1. Знижка 50% на нове обладнання, при купівлі передплати на один рік.
  2. Знижка 70% на нове обладнання, при купівлі передплати на два роки.
  3. Знижка 100% на нове обладнання, при купівлі передплати на три роки.

Разом із новим XG Firewall Ви також можете отримати 50% знижку на будь-яке рішення захисту кінцевих пристроїв Sophos Central.

Умови:

  • Ця пропозиція дійсна для всіх актуальних моделей лінійки пристроїв серії XG, за винятком XG 86, XG 86w, XG 106 і XG 106w, і тільки в поєднанні з відповідною річною, дворічною або трирічною підпискою.
  • Пропозиція поширюється на один із таких рівнів обслуговування: FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard або EnterpriseGuard Plus

Які переваги дає пропозиція Sophos firewall?

  • XG Firewall: Покращене виявлення, захист і реагування, а також інтеграція з продуктами Sophos Endpoint для забезпечення 100% захисту
  • XG Firewall: Вбудований функціонал повних звітів без додаткових витрат
  • XG Firewall: Пісочниця Sandstorm з deep learning для виявлення відомих і невідомих загроз (потрібна підписка “Plus”)

Як скористатися цією пропозицією:

Зробіть посилання на цю пропозицію під час розміщення замовлення у наших Менеджерів.

Якщо Ви хочете уточнити додаткову інформацію, то зв’яжіться з нами за телефонами (WhatsApp, Viber):

Україна: + 38 098 098 989 08 38

Грузія: + 995 598 56 18 30

Білорусь: + 375 29 686 83 00

Туркменістан: + 993 6502 18 14

Або електронною поштою sophos@abi-tek.com

 

 

Дізнайтеся більше про
Лінійку Пристроїв XG на sophos.com

Умови застосування (“Пропозиція”)

  • Дана Пропозиція дійсна в період до 30 червня 2020 року (“Період Акції”), якщо іншого не буде визначено компанією Sophos.
  • Дана Пропозиція поширюється на апаратне обладнання Sophos XG Firewall того ж класу продуктивності і тієї ж кількості пристроїв, що і конкурентне рішення, яке необхідно замінити.
  • Ця Пропозиція актуальна за таких умов:
    – Замовлення на поставку має включати річну, дворічну або трирічну підписку на FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard або EnterpriseGuard Plus і апаратний пристрій серії XG. Зверніть увагу, що ця програма не поширюється на придбання обладнання XG 86, XG 86w, XG 106 і XG 106w.
    – Під час розміщення замовлення як заміни firewall конкурентного вендора клієнт повинен надати підтвердження цього, наприклад, модель і серійний номер пристрою, що замінюється.
    – Ця Пропозиція не поширюється на вже придбані Sophos XG Firewall та їхні оновлення.
  • Ця Пропозиція не може поєднуватися з іншими промо-пропозиціями компанії Sophos.
  • Ця Пропозиція може бути застосована як заміна для рішень Firewall конкурентних вендорів, яких можна знайти в Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls, а також для заміни рішень Cyberoam і Sophos SG Firewall.
  • Партнери та всі інші учасники цієї Пропозиції зобов’язані дотримуватися всіх застосовних до постачання законів про боротьбу з хабарництвом і корупцією та політику Sophos з цього питання, яку можна знайти за посиланням https://www.sophos.com/en-us/legal/sophos-antibribery-policy.aspx.
  • Sophos може на власний розсуд дискваліфікувати будь-якого учасника з цієї Пропозиції, а також змінювати, призупиняти або припиняти дію цієї Пропозиції, повністю або частково, в будь-який час і з будь-якої причини. У разі будь-яких суперечок, що стосуються цієї Пропозиції або цих умов, рішення Sophos буде остаточним.
  • Ця пропозиція є недійсною, якщо вона потрапляє під заборону будь-якого із законів і регулюється чинним законодавством. Учасники погоджуються з тим, що Sophos не буде нести відповідальність за будь-які збитки або шкоду, що виникли у зв’язку з цією Пропозицією.
  • Торговий посередник-учасник має виключне право визначати ціни, що стягуються за всі продукти та послуги Sophos, що продаються ним своїм Покупцям.